Rekrytointipalvelu

Suorahaku

Suorahakupalvelumme avulla löydät asiantuntijat vaativiinkin tehtäviin

Olemme erikoistuneet löytämään avainhenkilöitä yrityksille johto-, esimies- ja asiantuntijatason tehtäviin suorahakupalvelumme avulla. Suorahakuasiantuntijoidemme vankka markkinatuntemus, huolellinen tutkimustyö ja laaja kontaktiverkosto varmistavat parhaiden ehdokkaiden löytämisen.

Palvelumme kattaa kaikki suorahakuun liittyvät vaiheet, aina valittujen henkilöiden menestyksekkäästä suoriutumisesta tehtävässään. Aluksi syvennymme yrityksesi liiketoimintaan, toimialaan, kilpailijoihin, kulttuuriin ja identiteettiin. Tunnistamme vahvuudet ja kilpailuedut sekä luomme näkemyksen toimialan tulevaisuuden suunnasta. Näiden tietojen pohjalta määrittelemme yhdessä kanssasi etsittävän henkilön profiilin ja asetamme odotukset, esimerkiksi ensimmäisten 6–12 kuukauden suhteen.

Rekrytointi

Yhden suurimman haasteen työnantajille muodostaa oikean kandidaatin löytäminen. Erityisesti suurissa organisaatioissa, joissa henkilöstömuutokset ovat yleisiä, tämä haaste jatkuu. Pienemmissä yrityksissä puolestaan epäonnistuneen rekrytoinnin liiketaloudellinen riski voi olla merkittävä.

Kun teemme rekrytointia puolestasi, prosessi etenee huolellisesta osaamisprofiilin kartoituksesta lopullisen henkilön valintaan. Lähestymme rekrytointia aina yrityksesi ja hakijoiden kannalta. Tutustumme yritykseesi perusteellisesti, määrittelemme rekrytointitarpeesi yhdessä ja räätälöimme sopivat rekrytointimenetelmät. Varmistamme, että vahvistamme samalla työnantajamielikuvaa koko hakuprosessin ajan ja tarjoamme kandidaateille erinomaisen hakijakokemuksen.

Hyödynnämme laaja-alaista osaamistamme ja moderneja rekrytointityökaluja varmistaaksemme onnistuneen rekrytoinnin, samalla vapautat aikaa omaan työhösi ja säästät kustannuksissa. Suunnittelemme haastattelustrategian tehtävän vaatimusten mukaisesti ja tuotamme selkeän yhteenvedon haastatteluista, jotta päätöksentekosi helpottuu.

Olemme aina läpinäkyviä ja pitämme sinut ajan tasalla rekrytointiprosessin edistymisestä. Tarvittaessa voimme sisällyttää henkilö- ja soveltuvuusarviointimenetelmiä prosessiin ja tarjota lisäperspektiivejä valintapäätöstesi tueksi.

Suorahaku

Ilmoitushaku

Räätälöity rekrytointi

Selkeä palvelun toimintamalli

Soveltuvuusarvioinnit

Rekrytoinnin takuu