Rekrytointipalvelu

Suorahaku

Suorahakupalvelumme avulla löydät asiantuntijat vaativiinkin tehtäviin

Olemme erikoistuneet etsimään asiakkaillemme avainhenkilöitä johto-, esimies- ja asiantuntijatason tehtäviin. Suorahakuasiantuntijoidemme markkinatuntemus, huolellinen tutkimustyö sekä laaja kontaktiverkosto takaavat parhaiden ehdokkaiden löytymisen. Suorahakupalvelumme kattaa kaikki ammattimaisen suorahakuprosessin vaiheet valittujen henkilöiden tehtävässä menestymisen seurantaan asti. Tutustumme yrityksesi liiketoimintaan, toimialaan, kilpailijoihin, kulttuuriin ja identiteettiin. Kartoitamme heikkoudet ja kilpailuedut, ja luomme näkemyksen toimialan kehittymisestä lähitulevaisuudessa. Tätä vasten määrittelemme yhdessä kanssasi haettavan henkilön profiilin sekä sen, mitä häneltä odotetaan esimerkiksi ensimmäisen 6 tai 12 kuukauden aikana.

Rekrytointi

Oikean kandidaatin löytäminen on jatkuva haaste etenkin suuremmissa organisaatioissa, joissa tapahtuu usein henkilöstömuutoksia. Pienemmissä yrityksissä epäonnistuneen rekrytoinnin liiketaloudellinen riski on puolestaan huomattavan suuri. Tehdessämme rekrytoinnin puolestasi, prosessi etenee kanssasi tehdystä osaamisprofiilin kartoituksesta aina palkattavan henkilön lopulliseen valintaan.

Lähestymme rekrytointiprosessia aina sekä rekrytoivan yrityksen että hakijoiden näkökulmasta. Tutustumme huolella yritykseenne, käymme yhdessä läpi rekrytointitarpeenne ja räätälöimme sopivat rekrytointimenetelmät. Pidämme huolen siitä, että edistämme työnantajamielikuvaanne koko hakuprosessin ajan ja että kandidaatit saavat erinomaisen hakijakokemuksen. Saat käyttöösi laaja-alaisen osaamisemme ja modernit rekrytoinnin työkalumme, niin sinulle jää enemmän aikaa omaan työhösi, säästät rahaa sekä varmistat rekrytointiesi onnistumisen.

Suunnittelemme haastattelustrategian tehtävän vaatimusten mukaisesti ja tuotamme haastatteluista selkeän yhteenvedon, jonka avulla sinun on helppo hahmottaa ehdokkaiden soveltuvuus haettuun tehtävään. Prosessin aikana pidämme sinut koko ajan tietoisena haun edistymisestä ja viestimme aktiivisesti myös kandidaateille. Tarjoamme näkökulmia valintapäätöksenne tueksi sekä voimme halutessanne sisällyttää rekrytointiprosessiin myös erilaisia henkilö-/soveltuvuusarviointimenetelmiä.

Suorahaku

Ilmoitushaku

Räätälöity rekrytointi

Selkeä palvelun toimintamalli

Soveltuvuusarvioinnit

Rekrytoinnin takuu